Aan het werk! Doe je mee?

Op 23 februari is aannemer Harthoorn begonnen met het opknappen van de speeltuin. Aan de rechterkant vanaf de ingang gezien komen de bestaande toestellen te staan en een paar nieuwe. Aan de linkerkant komt voorlopig even niets, we willen daar graag een nieuwe kabelbaan en ruimte voor natuurlijk spelen (ook met water natuurlijk!). Er komt ook meer groen, en minder tegels: de oude zandbak wordt bijvoorbeeld een kruidentuin! Alles om de speeltuin groener, toegankelijker en nog meer “van de wijk” te maken!

Op 11 maart zullen we in het kader van NL Doet zelf de handen uit de mouwen steken. We gaan de klimop door de hekken vlechten, toestellen en stoelen schoonmaken en ruimte maken in de schuur voor de tuingereedschappen van Philadelphia. De groep Trix van Philadelphia, die nu al regelmatig in de speeltuin werkt, gaat namelijk achterin de speeltuin een moestuin maken. Heb je zin om mee te doen 11 maart? Laat het ons even weten, dan zorgen we voor voldoende koffie/thee/broodjes! Het wordt een klusdag die geschikt is voor het hele gezin.