Toegang

De speeltuin is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar / groep 8. De speeltuin is open van 1 april tot 1 november.

Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen in de speeltuin spelen met een volwassen begeleider. (Één begeleider mag natuurlijk wel meerdere kinderen tegelijk begeleiden.)

Kinderen van zeven jaar en ouder zijn ook in hun eentje welkom, mits er een volwassene thuis is waar ze naartoe kunnen als er iets is én we een telefoonnummer van die volwassene hebben. De speeltuin is geen kinderopvangplek, als er iets gebeurt (onweer, een kind dat naar de huisarts moet) moeten we de speeltuin kunnen sluiten zonder dat er kinderen “overblijven” die nergens naartoe kunnen.

Een dagkaartje voor een kind van 1 t/m 12 jaar kost €1. Baby’s en begeleiders hoeven niet te betalen.

Een strippenkaart voor vijftien keer spelen kost €10. De strippenkaart kan door meerdere kinderen gebruikt worden.

In de speeltuin kun je ook wat drinken of een snack kopen, contant of met pin. Maar je bent ook van harte welkom met je eigen picknick.

Er zijn wc’s.

Toegankelijkheid

Wees welkom, en lees dit eerst: de speeltuin is helaas dertig jaar geleden niet ontworpen om toegankelijk te zijn. Nu liggen er bijvoorbeeld onder de toestellen houtsnippers, dat is niet handig voor rolstoelgebruikertjes. En de wc’s zijn niet ontworpen op rolstoeltoegankelijkheid. We willen de toegankelijkheid graag verbeteren, dat gaat stapje voor stapje. Zo komt er binnenkort een mandschommel bij. Het terrein is merendeels vlak en deels verhard, en de vrijwilligers denken graag mee over wat je kind wél kan meemaken bij ons!