Opening seizoen speeltuin en wijkontmoeting

Wat een geweldige middag was het in het Van Epenpark tijdens de opening en de wijkontmoeting op 1 mei. De speeltuin was levendig met vrolijke kinderen die volop aan het spelen waren in een prachtige vernieuwde speeltuin! Tijdens de bijeenkomst waren Annelise van Woongoed, Boy van Vizita en Haika van de gemeente Middelburg aanwezig om vragen van wijkbewoners te beantwoorden. Tevens waren er ook veel vrijwilligers en omwonenden. Ook het duurzaamheidsteam van de gemeente Middelburg stond klaar om informatie te delen over afvalbeheer en het verduurzamen van woningen. En natuurlijk was Thijs van Middelburg Ontmoet erbij om het platform te promoten en meer mensen met elkaar in contact te brengen. Hovenier Jos gaf interessante informatie over de groene renovatie van de speeltuin, terwijl de barista, pizzabakker en het watertappunt met bidons van Evides voor de nodige verfrissing en lekkernijen zorgden. En wie kon er nou weerstand bieden aan de heerlijke popcorn? Kortom, het was een prachtige middag vol goede gesprekken, informatie en plezier, allemaal onder een stralend zonnetje in het Van Epenpark!