Speeltuin huren / feestjes

Wil je je feestje vieren in de speeltuin? Dat kan!

Tijdens openingstijden kun je een tafel gebruiken en lekker spelen met zijn allen. Dan zijn er ook andere kinderen natuurlijk, maar de speeltuin is groot genoeg. Je mag eigen eten meenemen. Wil je de binnenruimte gebruiken zodat je bijvoorbeeld je taart of limonade in de koelkast kunt zetten of knakworstjes kunt opwarmen of zo, daarvoor vragen we een kleine bijdrage. Neem dan ook even contact op.

Buiten openingstijden kun je de speeltuin afhuren. Dan heb je hem helemaal voor jezelf. Superleuk voor een relaxte kinderverjaardag. De binnenruimte krijg je erbij. Er zijn een paar regels:

  • De speeltuin is voor kinderen. Een familiefeest mag wel, een ludiek vrijgezellenfeest mag niet. De jaarlijkse afsluiting van de kinderclub? Leuk, welkom!
  • Alcoholgebruik is niet toegestaan.
  • In verband met de omwonenden en de veiligheid: geen barbecue, geen versterkte muziek, geen herrie na zonsondergang. Maar hé, na tien uur ben je al weg met de kinderen, toch?
  • In verband met de veiligheid mag er geen glas of aardewerk gebruikt worden tussen de toestellen.
  • Je laat de speeltuin netjes en schoon achter, dus houd rekening met even poetsen en opruimen achteraf. Wij leggen de materialen daarvoor voor je klaar.

Kleine beurs? Woon je in Nieuw-Middelburg, wil je een kinderfeestje houden in de speeltuin maar laat je huishoudportemonnee het niet toe? Daar passen we wel een mouw aan, OK? Ook jouw feestje is welkom.

Binnenruimte gebruiken? De speeltuin heeft een kleine binnenruimte die ook los van de speeltuin gebruikt kan worden, bijvoorbeeld voor een vergadering, een creatieve activiteit of een spelletjesavond. We zouden het erg leuk vinden als initiatieven uit de wijk bij ons hun thuis vinden. Neem even contact op als je de binnenruimte wilt gebruiken.